Od večeras se branim oružijem

Od večeras se branim oružijem

Tražio sam da nosim oružje jer mi je ugrožena bezbjednost, ali nadležni kažu da to nije moguće jer se vodi krivični postupak protiv mene.

 

Ja sad saopštavam svima da ćemo od večeras i ja i obezbjeđenje da nosimo oružje jer se osjećamo ugroženi, poručio je Milan Knežević, lider DF-a.

On je rekao da će morati sa obezbjeđenjem da se brani kako zna i umije i da je današnji napad na njega na podgoričkom aerodromu politički motivisan.

Napad je, kaže Knežević, prijavio Upravi policije Crne Gore, a nakon što je dao izjavu u Centru bezbjednosti Podgorica, rekao je da napad nije ničim isprovocirao.

On je novinarima ispričao da je sjedio u automobilu na parkingu, da je prišao nepoznat mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo da ga vrijeđa.

Knežević je dodao da su njegov vozač i on procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen, te je vozač reagovao i zaustavio fizički napad.

„Ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti“, naveo je Knežević, dok se policija povodom ovog slučaja još nije oglašavala.

autor:agencije, foto:vijesti.me

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.