UHAPŠEN KUM MALČANSKOG BERBERINA, sumnjiči se da je obljubio maloljetnu kćerku?!

UHAPŠEN KUM MALČANSKOG BERBERINA, sumnjiči se da je obljubio maloljetnu kćerku?!

Muškarac star 44 godine, inače kum članova porodice Ninoslava Jovanovića (48), koji je poznat kao Malčanski Berberin, nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je obljubio svoju petnaestogodišnju kćerku.

Aktivnosti ovog čokveka na Fejsbuku, gde su dijeljene fotografije njegove gole kćerke, omogućile su i uspješnu policijsku akciju „Armagedon“, u kojoj su tokom posljednjih nekoliko mjeseci uhapšeni brojni pedofili.

On je otkriven dok je policija istraživala slučaj njegove kćerke, čije su gole fotografije preko Fejsbuka  slate starijim muškarcima, navode Novosti. Dkevojka je tada saslušana kod tužioca. Iskaz i reakcije dkevojčice i oca učinile su se sumnjivim i ukazivale su na sumnju da je otac, zapravo, podvodio ćerku – kaže izvor iz istrage.

Dkevojčica je ispričala šta joj je sve otac radio, pa je ona odmah izmkeštena u hraniteljsku porodicu. Njena majka se razvela od njega pre tri godine. Kako tvrdi izvor, sumnja se da je godinu dana on kćerki nalazio „klijente“, i to muškarce od 32 do 73 godine.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.