Sebija Izetbegović, filijući paprike, poručila Elmendinu Konakoviću da je jedva završio fakultet!

Sebija Izetbegović, filijući paprike, poručila Elmendinu Konakoviću da je jedva završio fakultet!

Bivša direktorka KCUS Sebija Izetbegović oglasila se ponovo na Fejsbuku nakon što je prije isteka mandata smijenio Upravni odbor te institucije.

Uz fotografiju punjenih paprika u rerni, Sebija Izetbegović poslala je poruku i žestoku kritiku šefu Naroda i pravde i državnom ministru spoljnih poslova Еlmedinu Konakoviću.

– Danas sam prvi put u životu filovala paprike sjedeći jer me boli noga.

Tako filujem paprike i baš razmišljam kako da objasnim nastavniku fizičkog sa falš diplomom koliko je napredovala struka u KCUS u zadnjih 8 godina?

Teško, ali šta mogu?

Završim paprike, stavim u rernu i ponovo pročitam inspekcijski nalaz o njegovom upisu, studiranju, šupljiranju, duplom upisivanju istog predmeta, preskakanju godina i semestara, raznim malverzacijama, pa diplomira pa tek onda studira – ima toga 52 strane, kao naučna fantastika ili neka teža zafrkancija  -napisala je ona na Fejsbuku i dodala:

– Najbolji inspektor za Visoko obrazovanje u KS napravio precizan izvještaj koji nesporno dokazuje da Dino nije regularno stekao diplomu.

Е taj Dino, koji nije mogao regularno DIF ili FASTO završiti bez muljaže, nešto pita o napretku struke, spominje laži i strah u KCUS”.

Ona je nastavila sa uvredama

– Taj ispodprosječni improvizator, pokušaj košarkaša, propali granapdžija, propali ugostitelj, propali premijer KS, ljubitelj plazma televizora u vlasništvu Zetre, taj koji reče da je bio na ‘prvoj liniji borbe’ duže nego što je rat uopšte trajao, nije neko kome bi trebalo bilo šta objašnjavati jer hudnik misli da sve zna – napisala je Izetbegovićeva.

– U svom statusu svašta je nešto nadrobio, nalagao, reklo bi se da ima neku tešku frustraciju, što i nije čudo.

Otkad se jadnik muči da me smijeni samo Bog dragi zna kakva je patnja i tegoba u njegovoj glavi godinama, a ja evo dođoh do kraja mandata i to sa vrhunskim rezultatima.

Spominjao je da ‘Sebiju ne može ni NATO smijeniti.

Ona ima 5000 kamikaza koji su spremni da se raznesu zbog nje’, valjda se njemu to prikazivalo u njegovoj nemoći.

Ne dao Bog nikome takve muke i košmare – nastavila je u istom ritmu.

– Ali, u tom svem lupetanju jednu je istinu kazao. Koristila sam ‘vezu’.

Priznajem. Prije nekih 6 godina, na svečanoj večeri u Ankari, [turski] predsjednik Еrdogan upita:

‘Sebija, kako ti mogu pomoći, svaki dan svjedočimo napadima na tebe’ – a ja brzo iskoristim ‘vezu’ i kažem u jednom dahu: pomozite mi da napravim kliniku za hematologiju i hematoonkologiju jer mi bolesnici borave u zgradi staroj 100 godina, primaju citostatsku terapiju ležeći i u hodnicima, stropovi propadaju, žene i muškarci u istim sobama, to je ponižavajuće i nehumano i za bolesnike a i za uposlenike’. Iskoristim ‘vezu’.

Sve vrijeme predsjednikova supruga Еmine držala me za ruku i pružala podršku. Pozvaše direktora Tika i sve dogovorismo – zaključila je ona, prenosi N1.

autor: n1.ba / Faktormagazin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.