SNSD: POBJEDA U SVIM MJESNIM ZAJEDNICAMA POTVRDA SNAGE I DOBRIH POLITIKA

SNSD: POBJEDA U SVIM MJESNIM ZAJEDNICAMA POTVRDA SNAGE I DOBRIH POLITIKA

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/, u saradnji sa koalicionim partnerima sa kojima čini i lokalnu skupštinsku većinu, ostvario je pobjedu na današnjim izborima za savjete mjesnih zajednica na području opštine Pale u svim ovdašnjim mjesnim zajednicama.

 

U saopštenju iz Opštinskog odbora SNSD-a Pale ističe se da je i na ovim izborima potvrđeno da je SNSD najorganizovanija i najjača politička stranka na području najveće istočnosarajevske opštine.

Što je još važnije, navodi se u saopštenju, potvrđeno je da građani podržavaju politike vladajuće koalicije na Palama i sve ono što opštinska vlast, predvođena SNSD-om, čini na razvoju opštine.

„Ovo je svojevrsni potpis na pobjedu koja je ostvarena na lokalnim izborima i potvrda da je vladajuća koalicija u opštini Pale opravdala očekivanja, a uvjereni smo da će saradnja sa novim savjetima mjesnih zajednica donijeti još bolju komunikaciju sa opštinskim rukovodstvom, te da će potrebe građana, koje će predstavnici mjesnih zajednica jasno artikulisati, biti brže i efikasnije ostvarivane, što cijelom ovom procesu daje i praktičnu dimenziju“, navode iz SNSD-a Pale.

U ovoj partiji izražavaju zahvalnost svim građanima koji su učestvovali u izbornom procesu za savjete mjesnih zajednica, te tako pokazali odgovornost i želju da putem izabranih predstavnika naselja u kojima žive aktivno učestvuju u realizaciji budućih razvojnih projekata u Palama.

Lista SNSD-a, koju su podržali i koalicioni partneri, na današnjim izborima pobijedila je u mjesnim zajednicama Pale, Koran, Obilićevo, Dušanovo, Podgrab, Mokro, Brezovice, Prača i Stanica, dok će, zbog nedovoljne izlaznosti, izbori biti ponovljeni za Savjet Mjesne zajednice Jasik.

 

Izvor: SRNA

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.