Brani se ćutanjem: Saslušan djed koji je osumnjičen da je SILOVAO UNUKU

Brani se ćutanjem: Saslušan djed koji je osumnjičen da je SILOVAO UNUKU

Danas je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan djeda (61) iz beogradske opštine Čukarica, zbog sumnje da je u više navrata obljubio svoju unuku (13) u njihovoj kući.

Kako se navodi, osumnjičeni nije želio da iznosi odbranu.

– Pred tužiocem se branio ćutanjem – kaže izvor i dodaje da je tužilac predložio da se osumnjičenom odredi jednomjesečni pritvor.

Kako su prenijeli beogradski mediji, djed je poslije hapšenja u policiji navodno rekao “da je star i nemoćan”, ali je u tužilaštvu odlučio da ipak ne odgovara na pitanja.

Podsjetimo, djevojčica se prije nekoliko dana požalila majci. Majka je odmah pozvala policiju i osumnjičeni je uhapšen. Roditelji nesrećnog djeteta rekli su za Kurir da su se šokirali kada su saznali šta se dešava pod njihovim krovom. Inače, osumnjičeni je djeda po ocu žrtve.

– Moj otac je monstrum. Kada je čuo da zovemo policiju, pokušao je da pobjegne. Ja sam ga pratio, a ubrzo je došla i policija i on je uhapšen – rekao je sin osumnjičenog i otac djevojčice.

Kako su roditelji još dodali, kćerka im je rekla da je deda prvo počeo da je dodiruje, a kasnije je sve preraslo u veći užas.

– Rekla nam je da joj je prijetio da će je ubiti ako nekome kaže šta se dešava, ali ona je skupila snage i sve mi ispričala – rekla je majka

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.