Britni Spirs ponovo slobodna

Britni Spirs ponovo slobodna

Sudija u Los Anđelesu je poništio starateljstvo nad Britni Spirs koje je pokrenuto još prije jednu deceniju. Pop pjevačica se izborila da ponovo preuzme kontrolu nad svojim životom.

 

“Od danas, a stupa na snagu odmah, ukinuto je starateljstvo i pravna kontrola i nad osobom i nad svojinom,” izjavio je novinarima ispred sudnice u Metju Rosengart advokat pop zvijezde. “Ovo je veličanstven dan za Britni Spirs.”

Britni se zahvalila svojim obožavaocima na Instagramu nazivajući kraj pravne kontrole nad njom “najboljim danom ikada.” Objavila je kratki snimak koji je nazvala “konačno slobodna!”

 

Otac pjevačice, Džejmi Spirs, podnio je molbu 2008 godine da svoju kćerku stavi pod sudski nadzor ističući zabrinutost za njeno mentalno zdravlje. Sudska nagodba dala je timu nadzornika uključujući i Džejmija Spirsa kontrolu nad finansijama Britni, nad zaradom od koncerata i svim ostalim važnim aspektima njenog života, ličnog i poslovnog.

Fanovi su godinama špekulisali da je Spirsova nesretna u takvom životu punom restrikcija i poveli su kampanju “oslobodite Britni!” kako bi se zavšila kontrola i nadzor nad životom četrdesetgodišnje američke pjevačice. U javnost je izašla informacija da je Spirsova zaosta vodila pravnu bitku da se oslobodi života u nadzoru kojeg je nazivala “uvredljivim.”

“Želim svoj život nazad,” rekla je Spirsova u sudnici u junu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

Izvor: FAKTOR magazin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.