Paranoja u Las Vegasu, ali stvarno VIDEO

Paranoja u Las Vegasu, ali stvarno VIDEO

Policija u Las Vegasu uhapsila je muškarca koji je probio sigurnosnu ogradu aerodroma, želeći da ukrade avion kako bi mogao da dođe do poznate Oblasti 51.

 

Kako je rekao policiji, htio je da ode da vidi vanzemaljca, a prilikom pokušaja otmice prijetio je bombom.

Kako javlja Si-En-En, on je uhapšen zbog ometanja privatnog posjeda i terorizma, stoji u izvještaju policije.

Oblast 51

Oblast 51 je vojna baza smještena u južnom dijelu zapadne Nevade u Sjedinjenim Američkim Državama. Koristi se kao poligon za obuku američkih vazdušnih snaga. Sam naziv zapravo dolazi od oznake na karti. Ta vojna baza već dugo je fokus raznim teoretičarima zavjera koji vjeruju da na tome mjestu američka vlada skriva tijela vanzemaljaca i NLO.

Prema navodima policije, muškarac se nakon probijanja ograde vozio među nekoliko aviona, a zatim se parkirao kod jedne letelice i zaprijetio radnicima.

„Imam j***** bombu. Raznijeću ovo mjesto“, zaprijetio im je.

Svjedoci događaja navode da je na licu nosio masku klovna. Poslije prijetnje vratio se u vozilo, dok su radnici aerodroma pobjegli na sigurno i počeli da evakuišu vazdušnu luku.

Kada je stigla policija, uspjela je da zaustavi vozilo i odmah je privela osumnjičenika. Prilikom pretrage njegovog automobila službenici su pronašli napravu koja liči na rezervoar kiseonika i nešto što podsjeća na aparat za gašenje požara oko koga je bilo obmotano mnogo žica.

izvor: B92

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.