POTRESNO! TINA VRIŠTALA U ZAPALJENOM AUTU, UDARIO JE POZNATI SPORTISTA

POTRESNO! TINA VRIŠTALA U ZAPALJENOM AUTU, UDARIO JE POZNATI SPORTISTA

Tina Tintor (23), djevojka srpskog porijekla koja je sa porodicom živela u Las Vegasu, u ranim satima u utorak, 2. novembra, poginula je u saobraćajnoj nesreć, kada je na njen automobil naleteo bivši igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags III.

U međuvremenu su se pojavili potresni detalji o posljednjim trenucima mlade Tine, prije nego što je živa izgorjela u automobilu.

Prema pisanju časopisa Rivju Džurnal, nekoliko prolaznika bezuspešno je pokušalo da spasi djevojku koja je ostala zarobljena u automobilu zajedno sa svojim psom, podsjeća Telegraf.

Čuli se strašni vrisci

Aleksandar Hart, koji je radio kao obezbjeđenje u jednoj stambenoj zgradi u blizini, rekao je kako je čuo snažne vriske iz automobila, a zatim se odmah uputio na mjesto nesreće.

On je policiji rekao da je Tina, u trenutku kada se auto zapalio, još uvijek bila živa. Aleksandar je takođe pokušao da je izvuče iz automobila, ali je Tina bila zaglavljena u vozilu.

Ubrzo je iz vozila oočeo da kulja gust dim i Aleksandar je morao da se skloni, kako i on ne bi nastradao.

Ubrzo su na mjesto nesreće došli i vatrogasci, kako bi je izvukli i ugasili zapaljeni automobil, ali je za Tinu, na žalost bilo prekasno.

O ovoj tragediji oglasila se i njena drugarica Bojana.

Tina je odvezla Bojanu kući i uputila se svom domu. Bila je na oko kilometar od svoje kuće kada je sportista Henri Rags svojom „korvetom“ velikom brzinom izleteo iz bulevara brzinom većom od 250 kilometara na sat. On je udario u Tinin automobil, a oba automobila odletjela su više od 150 metara niz ulicu.

Tinin ujak je slomljen

Stevan K. iz Topole, Tinin ujak, ostao je u potpunom šoku kada mu je porodica iz Amerike javila šta se dogodilo.

– Juče su mi javili. Meni je to šokantno. Bio sam kao sleđen. Sam način na koji se sve desilo je strašan. Ona je sa svojim psom izgorjela zaglavljena u automobilu. Svojim skupocjenim automobilom, vidno alkoholisan, vozeći strašno velikom brzinom u njen auto je udario, ako sam dobro razumeo, čovjek koji je tamo zvezda NFL lige – priča Stevan za Telegraf.rs.

Tinina porodica je slomljena. Tragali su za njom, ne znajući da je izgubila život na svega dve-tri raskrsnice od svog doma.

– Krenula je kod drugarice i da prošeta psa. Kada se vraćala, na neke tri ulice od njenog stana udario ju je taj sportista. Njena majka videla je da je nema i zvala je njenu baku da provjeri da nije tamo, pošto je otišla u tom smjeru, ali nije bila tamo. Zbog toga su otišli u policiju da prijave nestanak. Tamo su im rekli da se desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj ima preminulih, ne znajući još da je u pitanju ona. Kasnije je policija došla kod njih i saopštila im šta se tačno dogodilo – objašnjava Stevan.

Kako objašnjava, Tina je imala oko dve-tri godine kada se njena porodica odselila u SAD.

– Ja je znam kao baš malo djete. Njena baka i moj otac su rođeni brat i sestra. Cijela porodica ima jako tešku životnu priču, a sada im se i ovo dogodilo. Oni su srpska porodica koja je tokom rata izbjegla iz Hrvatske. Neko vrijeme proveli su na Kosovu, a 1999. godine su izbjegli u selo Jarmenovci kod Topole. Živjeli su u kolektivnom smještaju. Kada su dobili iseljeničku vizu, prije oko 20 godina, odselili su se u Las Vegas. Tamo je Tina bila sa roditeljima, bratom, babom, djedom, ujakom i dvije tetke – objašnjava.

Podsjetimo, prema navodima policije, u trenutku sudara „ševrolet korvete“ i „tojote“, sa Tinom je u automobilu bio i njen pas. Sportista je, na dionici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat u automobil djevojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat. Rags je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava.

Kako prenose američki mediji, prolaznici su više puta bezuspješno pokušavali da pomognu djevojci koja je bila zaglavljena u automobilu. Kako su ispričali očevici, automobil je ubrzo zahvatio plamen, te su djevojka i njen ljubimac izgorjeli zaglavljeni u vozilu. Oni objašnjavaju da je Tina u trenutku kad je vozilo počelo da gori, još bila živa. U Ragsovom automobilu bila je i njegova devojka Kiara Vašingron, koja je pretrpjela, kako su naveli iz policije, ozbiljne povrede.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.