Putin zabranio kćerki romantično putovanje

Putin zabranio kćerki romantično putovanje

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno je kaznio svoju kćerku i spriječio njeno putovanje u inostranstvo, gdje je željela da proslavi svoj rođendan.

To je navodno učinio zbog straha da ona ne namjerava da se vrati u Rusiju.

Naučnica dr Marija Voroncova htjela je da odleti na odmor u „prijateljsku“ zemlju, gdje je planirala da uživa na tropskoj plaži i proslavi svoj 37. rođendan.

Ovo romantično bjekstvo planirala je sa svojim partnerom Jevgenijem Nagornijem (33), sa kojim je započela vezu poslije raspada braka sa holandskim biznismenom Joritom Fasenom.

„Putin je odgovorio kategoričkim odbijanjem te pojačao mjere zaštite za njegovu kćerku Mariju. Prema našim informacijama, predsjednikova najstarija kćerka nije planirala da se vrati u Rusiju“, navode ruski mediji, prenosi „Daily Mail“.

U izvještaju se ne navodi da li je razlog njenog navodnog plana za bijeg sukob koji njen otac vodi s Ukrajinom.

Telegram kanal General SVR tvrdi da ima insajderske informacije o Kremlju te su prvi izvijestili o tome da Putin pati od ozbiljne bolesti, uključujući rak, što je teorija koja se sada smatra vjerovatnom.

Marija, koja je jedna od sankcionisanih ruskih državljana od strane zapadnih zemalja zbog svoje povezanosti s Putinom, ima osmogodišnjeg sina s bivšim suprugom Joritom Fasenom.

Ona sada ne smije da putuje u većinu zapadnih zemalja, a ranije je planirala putovanje po Evropi. Ona je najstarija Putinova kćerka koju je dobio s bivšom suprugom Ljudmilom.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.