Svake noći budi ih misteriozna buka!

Svake noći budi ih misteriozna buka!

Jezivi, uznemirujući zvuk svake noći budi stanovnike jednog sela u Engleskoj.

Nekada se čuje i preko dana, a najveća misterija je to što niko ne zna odakle bi mogao da dolazi.

Mještanka sela Barvel u Lesčesteru kaže da je nemoguće ovaj zvuk izbaciti iz glave, kao i da ima utisak da joj od njega vibriraju bubne opne.

Endži Redšo i njen muž, koji žive 30 godina u istoj kući u selu, rekli su lokalnim medijima da se neobična buka pojavila odjednom prošle godine.

Tokom proteklih nekoliko nedjelja, buka koja liči na zvuk zujanja kamiona na niskoj frekvenciji, postala je još glasnija.

– Noću, dok ležim na jastuku, mogu da osetim vibraciju, toliko je glasno. Tokom dana, mogu da je čujem i pored buke od saobraćaja i drugi glasova koji dolaze spolja – rekla je žena i dodala:
– Godinama živimo pored mjesta na kojem se voze trke, i već smo navikli na takvu vrstu buke, više je ni ne primećujemo. Ali ovo je nešto drugo, jednostavno ne možete da je oslobodite ni na koji način. Imate utisak da od nje vibriraju bubne opne, tako je užasna i stalno traje.

Žena tvrdi da buka nekada prestane na nekoliko sekundi, a onda se opet nastavlja.

– Prošle noći, bila je posebno glasna. Ustala sam i nisam mogla više da spavam. Ujutru se i dalje čulo – rekla je uznemirena žena.

Ona kaže da je nadležnima prijavila ovaj slučaj, ali da su je obavijestili da ne mogu da joj pomognu jer ni sami ne znaju odakle dolazi čudan zvuk.

Izvor: Informer

Foto: Getty images

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.