Tjelohranitelj Draška Stanivukovića nakon puštanja iz pritvora: Sa iznudom nemam ništa! BIO SAM NA POGREŠNOM MJESTU U POGREŠNO VRIJEME

Tjelohranitelj Draška Stanivukovića nakon puštanja iz pritvora: Sa iznudom nemam ništa! BIO SAM NA POGREŠNOM MJESTU U POGREŠNO VRIJEME

Tjelohranitelj Draška Stanivukovića!

Našao sam se na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, jer sa iznuđivanjem novca nemam ništa, tvrdi Dragoljub Grmuša kojeg je banjalučka policija uhapsila u subotu u akciji „Građevinar“, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Očekivano Grmuši mjesec dana PRITVORA!

Reagujući na informacije o ovom slučaju koje su tokom vikenda prenijeli mediji, Grmuša je u objavi na svom Fejsbuk profilu, ali i u pisanoj reakciji koju je uputio BL portalu naveo da ga je policija privela kako bi posvjedočio o događaju čiji je glavni akter bio takođe uhapšeni Stefan Vuksan i u koji, kako kaže, nije upleten.

„Na tu kafu sam došao jer sam mislio da će mi Vuksan vratiti novac koji mi duguje duži period.

Niti se sa njim družim, niti sam ikada, niti imam kontakt sa njim, a kad me nazvao na kafu, rekao sam mu –  o, jesi se to sjetio onog duga, i tako je proslo. Pojma nisam imao šta će se događati, a nikakve pare ni od koga nisam iznuđivao niti bi mi palo na pamet tako nesto.

NE PROPUSTITE:

I NJEGA PLAĆAMO UZ RAČUN ZA VODU – Za Draškovog tjelohranitelja posao u Vodovodu

Kada sam vidio o čemu se radi i da on od nekog meni nepoznatog čovjeka na silu pokušava iznuditi novac, gledao sam čim prije da se udaljim odatle“, napisao je Grmuša, koji je javnosti postao poznat kao pratilac i trener gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, nakon što su na društvenim mrežama objavljivali i zajedničke fotografije.

Nakon što je Stanivuković preuzeo dužnost gradonačelnika, Grmuša je dobio posao u banjalučkoj Akvani, a poslije toga i u Vodovodu.

Inače, Grmuša i Vuksan uhapšeni su u subotu u policijskoj akciji „Građevinar“, a kako je prenijela Srpskainfo pozivajući se na svoje izvore, više puta su reketirali vlasnika jedne firme i iznuđivali mu novac, uzevši ukupno 35.000 maraka.

Prema pisanju ovog portala, hapšenje se dogodilo kada su treći put tražili i uzeli novac od istog čovjeka koji ih je u međuvremenu prijavio.

Kako su naveli, glavni u ovom poslu iznuđivanja novca bio je Vuksan, dok je Grmuša s njim bio tu “kako bi preplašili vlasnika firme i uzeli od njega novac”.

NE PROPUSTITE:

Draškov TRENER i TJELOHRANITELJ: Iz Vodovoda potvrdili da je Grmuša njihov radnik – Za HAPŠENJE čuli iz medija?!

autor:Faktormagazin/ http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.