Vukanović NAJGRUBLJE IZVRIJEĐAO patrijarha Porfirija i Vučića zbog Kosova – Da Amfilohije ustane ne bi ostao kamen na kamenu!

Vukanović NAJGRUBLJE IZVRIJEĐAO patrijarha Porfirija i Vučića zbog Kosova – Da Amfilohije ustane ne bi ostao kamen na kamenu!

Nebojša Vukanović nakon nove runde pregovora u Briselu kao nikada do sada obrušio se na Aleksnadra Vučića i patrijrha Porfirija.

„Nedopustivo je i sramno ćutanje patrijarha srpskog Porfirija, kao i vladika Srpske pravoslavne crkve koji se nisu oglasili, ako ništa drugo zbog napaćenog naroda na Kosovu i Metohiji, Pećke patrijaršije, Gračanice, Visokih Dečana, drugih naših manastira i svetinja koji ostaju u nezavisnoj državi Kosovo.“ Napisao je Vukanović.

Političari mogu biti kukavice i ucijenjeni, ćutati zbog straha i privilegija, ali ne smije da ćuti patrijarh i vladika, koji će na sebe staviti težak krst saučesništva u izdaji i predaji Kosova ako prećutno budu nijemo posmatrali predaju i priznanje nezavisnosti Kosova!

Zaključio je Vukanović tumačeći kao vrovni savjet morala razogovore u Brisleu napadajući tako i Aleksandara Vučića, predsjednika Srbije.

autor:faktormagzin, foto, faktormagzin

Share

2 komentara na “Vukanović NAJGRUBLJE IZVRIJEĐAO patrijarha Porfirija i Vučića zbog Kosova – Da Amfilohije ustane ne bi ostao kamen na kamenu!

  1. Spasavaj te ovoga vukana ako vec nije kasno ovome ne moze cijela druzina Sokolca pomoci! mozda vukanovicu mogu pomoci oni imami koji pljuju po Sv Savi! vidi se da su braca po mrznji prema svemu sto je srpsko! Sramota!!!!!!!

  2. Ovaj ytjuber vukanovic zgadijo nam se svima, glasovima svojih bosnjaka dode u skupstinu, zasto mu dajete prostora u medijama, ako i dajete nesto bar mu lik zamracite lose je srbima u zeludcu kad ga vide! hahahaha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.