Zvanično: JOŠ JEDAN KANDIDAT U TRCI ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE SRPSKE

Zvanično: JOŠ JEDAN KANDIDAT U TRCI ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE SRPSKE

Naša priča Republika Srpska (NPRS), nova stranka na domaćoj političkoj sceni, danas je u Banjaluci predstavila svoj program i promovisala Zorana Kalinića kao kandidata za predsjednika RS na predstojećim izborima.

Kandidat NPRS za predsjednika Srpske, Zoran Kalinić, rekao je da NPRS predstavlja stranku koja bi na osnovu svog programa trebalo da vrati osmjeh na lice građanima, kao i da utiče na promjenu politike u Srpskoj u pravcu koji je u interesu ljudi koji ovdje žive.

Predstavljajući program NPRS, Kalinić je rekao da se radi o programu koji je pripremljen za predizbornu kampanju, prenose Nezavisne.

“Glavne tačke našeg programa su ukidanje poslaničkog imuniteta, jer svi građani pred Bogom i narodom moraju da budu jednaki, zatim ukidanje finansiranja političkih partija iz budžeta, zaustavljanje procesa privatizacije i rasprodaje imovine RS, pravna verifikacija političkog programa, uvođenje obaveznog ljekarskog pregleda za vršioce vlasti, vraćanje mandata političkim partijama, uvođenje prioriteta razvoja, posvećenih mladima u vaspitanju, obrazovanju i zapošljavanju, te povećanje penzija”, naveo je Kalinić.

autor:agnecije, foto:naša priča

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.