„Pe**ru, čekamo te“: Da li je ovaj natpis bio namijenjen napadaču na školu

„Pe**ru, čekamo te“: Da li je ovaj natpis bio namijenjen napadaču na školu

Ko je odgovoran, ko je zakazao, kako i zašto je došlo do krvavog pira u osnovnoj školi na Vračaru u kojem je ubijeno osmoro učenika i domar – samo su neka od pitanja koja se nižu kao na traci pošto se iz minuta u minut pojavljuju nove informacije o ovom, za sada nezabilježenom slučaju u Srbiji.

Centralno pitanje, pak, svakako je zašto je trinaestogodišnji Kosta, dječak iz ugledne porodice i uzoran đak, odlučio da krene u krvavi pohod i ubije školske drugove i čitave porodice zavije u crno.

Kako su izvijestili mediji juče, on je navodno masakr počinio jer je bio žrtva vršnjačkog nasilja.

Zbog toga je društvenim mrežama počela da se širi fotografija na kojoj se vidi jedan natpis na pločniku, očigledno posvećen dječaku koji je počinio masakr.

Fotografiju je na svom profilu objavio Milan Antonijević.

„Ova stara fotografija iz parka pored osnovne škole Vladislav Ribnikar je poraz društva, a svi koji su doprinijeli da djeca ovo pišu svom drugaru proteklih godina ili na to nisu reagovali, iako im je to posao, slobodno mogu da preuzmu i dio odgovornosti. Čekamo vas! #odgovornost“, napisao je Antonijević na Twitteru uz fotografiju na kojoj piše „Kosta, Kecmane. Pe**ru! Čekamo te“.

autor:ATV foto:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.