Putin upozorio ZAPAD – Ko se umiješa, snosiće posljedice kakve do sada nije vidio

Putin upozorio ZAPAD – Ko se umiješa, snosiće posljedice kakve do sada nije vidio

Predsjednik Rusije Vladimir Putin upozorio je u specijlanom obraćanju rano jutros sve one koji bi eventualno mogli da se umiješaju u situaciju u Ukrajini.

„Sada nekoliko veoma važnih riječi za one koji bi mogli biti u iskušenju da se umiješaju u događaje koji se dešavaju – ko god pokuša da nas ometa, štaviše, da stvori prijetnje našoj zemlji i narodu, treba da zna da će odgovor Rusije biti trenutan i da će vas dovesti do takvih posljedica sa kojima se nikada u svojoj istoriji niste suočili“,  upozorio je on.

Putin je rekao da su sve neophodne odluke donijete i da se nada da će njegovu poruku imati ko da čuje.

Podsjetimo, ruski predsjednik je noćas donio odluku o specijalnoj vojnoj operaciji u Donbasu. Šef države istakao je da planovi Rusije ne uključuju okupaciju Ukrajine.

Ruska vojska je počela ograničene napade na Ukrajinu, poslije iznenadne najave Vladimira Putina, koji je u direktnom TV prenosu objavio da Rusija kreće u vojnu operaciju.

autor: nezavisne/faktormagzin.ba, foto RT

Share

Jedan komentar na “Putin upozorio ZAPAD – Ko se umiješa, snosiće posljedice kakve do sada nije vidio

  1. Cijeli civilizirani svijet je protiv ovog čovjeka, osim jednog naroda na Balkanu. Ovako je počeo 2. svjetski rat upadom Hitlera u Češku, Poljsku i Austriju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.