„Te pare je namijenila za svoju sahranu“ Otkriveno zbog čega je tinejdžer zvijerski ubio tetku

„Te pare je namijenila za svoju sahranu“ Otkriveno zbog čega je tinejdžer zvijerski ubio tetku

Sedamnaestogodišnji Lj.B. koji je uhapšen juče u Bačkoj Topoli nakon intenzivne potere policije zbog sumnje da je u ponedeljak uveče mučki ubio svoju tetku Stanku Mićić (65) u porodičnoj kući u mjestu Mileševo nadomak Bečeja, kako se saznaje počinio je ovaj zločin iz čistog koristoljublja.

To je za Blic potvrdio nećak pokojne Stanke Domino Feher koji kaže da je Lj.B. prema njegovim saznanjima zvjerski pretukao tetku čekićem, ubadao je po tijelu i na kraju udavio nesrećnu ženu a zatim joj ukrao auto i pobjegao u Bačku Topolu.

– Svi smo i dalje u šoku ali polako smo počeli da “slažemo kockice”. Stanka je bila divna žena, uvijek spremna da pomogne. Ona bi i košulju sa leđa skinula i poklonila nekome kada bi znala da će tog nekoga barem malo ugrijati a živjela je teško od nadničarske plate. Međutim, upravo zato što je bila tako dobra, saznali smo da je godinama skupljala novac i pravila neki svoj fond za crne dane. Nije htjela nikome da bude na teretu i praktično je skupljala pare da jednog dana niko ne mora da plaća njenu sahranu. Eto šta je sada dočekala. Izgleda da je Lj.B. nekako saznao za to te da je najvjerovatnije zbog toga došao kod nje da bi je opljačkao – priča uznemireni rođak.

Kaže da su pokojnu Stanku pronašli na sred dnevne sobe prekrivenu do pola sa ćebetom te da je pitanje kada bi je uopšte pronašli da jedan njen poznanik nije vidio njena kola u Bačkoj Topoli i u njima Lj.B. pa se počeo raspitivati gdje je ona.

– Taj prijatelj je vidio Stankin auto i u njemu Lj.B. ali nije video Stanku. To mu je bilo sumnjivo pa je počeo da zove neke poznanike i komšije u selu pošto se ovdje svi poznaju. Tada je shvatio da nešto nije uredu i zamolio je jednog komšiju da uđe u kuću i provjeri gdje je Stanka. Tada je komšija zatekao u dnevnoj sobi i pozvao policiju a ispostavilo se da je otprilike u isto vrijeme i otac Lj.B. otišao u policiju da prijavi sina da je nešto učinio tetki samo što tada nije znao šta – objašnjava sagovornik.

Tinejdžer ubio tetku, rođak iznio detalje zločina
FOTO:

– Ja tog dečaka znam od rođenja. Strašno je to što je uradio. Znam da je bio problematičan ali smo svi mislili da su u pitanju neki dječiji nestašluci jer nismo znali detalje. Međutim, ispostavilo se da je to otišlo predaleko čim je on uradio to što je uradio. Jako mi je žao. Žao mi je tetke, a žao mi je i roditelja Lj.B. jer će morati da žive u selu gdje se svi poznaju kao sa nekim žigom zbog zločina koji je njihov sin počinio – zaključuje rođak pokojne Stanke, piše Blic.

Stanka Mićić biće sahranjena sutra u 15 časova na seoskom groblju u Mileševu. Policija je nakon hapšenja Lj. B. kratko saopštila da će on biti priveden na saslušanje nadležnom sudiji Višeg suda u Zrenjaninu uz krivičnu prijavu da je učinio krivično djelo ubistvo.

autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.