Tešanović odgovorio Stanivukoviću na tužbu: „Izdao si srpski narod“

Tešanović odgovorio Stanivukoviću na tužbu: „Izdao si srpski narod“

U početku ga je podržavao, čak je gradonačelnik Draško Stanivuković više puta gostovao kod njega u emisijama, ali ipak nije dugo trebalo da ga pročita.

Novinar Teša Tešanović nakon što je u javnosti iznio svoje mišljenje o gradonačelniku Banje Luke dobio je od njega opomenu pred tužbom.

Stanivuković koji se zalagao za slobodu govora i mišljenja, osoba koja je naglasila da se svaki ozbiljan političar mora nositi sa pohvalama, kritikama, ali i mišljenjem drugih koje njemu ne ide u prilog, isto to mišljenje danas ne prašta

„Možeš da pošalješ koliko god hoćeš tužbe, ali to ne mijenja činjenicu da si izdao srpski narod, sastajući se sa Šmitom“, poručio je Tešanović Stanivukoviću na svom Tviter profilu.

Podsjećamo novinar Teša Tešanović u jednom gostovanju otrkio da je pročitao namjere Draška Stanivukovića što je izazvalo rekaciju u gradonačelnika Banjaluke:

ŠOK: Novinar Teša Tešanović BRUTALNO o Drašku Stanivukoviću: NAJVEĆA PREVARA U POLITICI!

autor:faktormagazin, foto:faktormagzin

Share

Jedan komentar na “Tešanović odgovorio Stanivukoviću na tužbu: „Izdao si srpski narod“

  1. SVAKA CAST GOSPODINU TESANOVICU. DRASKO JE JEDAN GLUPN SREDNJOSKOLAC I NAJVECI IZDAJNIK SRPSKOG NARODA I REPUBLIKE SRPSKE: TAKO DA JE I JELENA I CIJELI PDP SA SDS IZAJNICI SRPSKOG NARODA I REPUBLIKE SRPSKE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.