CIJELI SVIJET BRUJI: Pogodite s kim je Dženifer Lopez

CIJELI SVIJET BRUJI: Pogodite s kim je Dženifer Lopez

Nakon vijesti da je Dženifer Lopez raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, lijepa pjevačica probudila je sumnju mnogih zbog svojih učestalih boravaka u Los Anđelesu. Društvo joj pravi Ben Aflek, o čemu svjedoče i fotografije nastale ovih dana.

Budući da je i Ben Aflek nedavno doživeo ljubavni brodolom, Dženifer i Ben se, kažu, samo međusobno teše i podržavaju.

Ipak, svi se dobro sećaju „Benifer“ faze.

Latino diva je, podsetimo, počela da se zabavlja sa Aflekom još dok bila bila u službenom braku sa plesačem Krisom Džadom, pa su kolale priče da je mužu isplatila pozamašnu sumu novca kako ne bi pravio probleme u brakorazvodnoj parnici.

Sa Benom se zbližila na snimanju filma „Gigli“, a varnice su toliko brzo planule da su se iste godine vjerili i zakazali venčanje.

Ipak, uprkos tome što su bili miljenici publike i mnogi su bili uvjereni da su savršen spoj, došlo je do kraha navodno zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme sa kockom…

Nakon svega ova lepotica Afleku je vratila prsten vredan 1,2 miliona dolara, a nije bila tajna da je bila potpuno slomljena i da je mislila da je izgubila ljubav svog života. Navodno su tokom protekle dvije decenije bili u prijateljskim odnosima, iako nikada do sada nisu primjećeni zajedno u javnosti.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.