Čitači sa usana otkrili šta su prinčevi rekli jedan drugom

Čitači sa usana otkrili šta su prinčevi rekli jedan drugom

Prinčevi Hari i Vilijam ponovo su se sreli na sahrani svog djede, princa Filipa i poslije njegove sahrane primećeni su kako zajedno odlaze i razgovaraju.

Sahrana vojvode od Edinburga bila je prvi susret prinčeva od prošle godine. Odnosi dvojice braće, kako se pisalo, prilično su zahladnjeli poslije odluke Harija da napusti kraljevske dužnosti a onda i šokantnog intervjua koji su Hari i njegova supruga, Megan Markl dali Opri Vinfri u kome su optužili kraljevsku porodicu za nedostatak empatije i rasizam.

Kada su braća poslije službe sklonili crne maske, čitači sa usana tvrde da je Hari rekao svom bratu da je sahrana bila „onakva kakvu je želeo“, prenosi „Ekspres”. Vojvoda od Kembridža mu je odgovorio: „Da, bila je sjajna, zar ne“.

Hari je navodno kontaktirao svoju porodicu prije dolaska u Britaniju iz SAD, prvi put posle godinu dana, kako bi rešili nesuglasice prije sahrane princa Filipa. Njegova supruga Megan, koja je u poodmakloj trudnoći, navodno je silno želela da prisustvuje sahrani, ali joj lekari nisu dozvolili.

Tokom procesije, Hari i Vilijam su hodali razdvojeni, sa rođakom Piterom Filipsom između sebe, a u kapeli su sjedili na suprotnim stranama, jedan nasuprot drugom. Poslije službe, braća su na kratko prošetala zajedno i tada je, tvrde čitači sa usana, Vilijam rekao da je služba bila prelijepa, a naročito muzika.

Stručnjak za govor tijela, Džudi Džejms kaže da su braća našla utjehu jedan u drugom poslije emotivne službe i da su izgledali „opušteno“ u „prirodnom trenutku jedinstva“ dok su ćaskali poslije sahrane.

„Videli smo Harija kako baca pogled ka Vilijamu prvi put kada su izašli iz kapele i oprostili se sa domaćinima, ali kada su oni (Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton) krenuli, Hari ih je pristigao i hodao i pričao sa njima. Poslije nekoliko trenutaka prijateljskog časkanja, Kejt se povukla da porazgovara sa drugima, ostavivši braću nasamo u naizgled opuštenoj harmoniji“, rekla je Džejms.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.