Uz mali trik uvijek sočna i kremasta!

Uz mali trik uvijek sočna i kremasta!

Svaki kuhar ima svoj trajni recept, pa i za neka, naigled, jednostavna svakodnevna jela. Iako se čini lako, spremanje jaja na stotinu načina je umjeće, a neke ideje se moraju podjeliti.

Tako je i sa kajganom, koja može biti perfektno kremasta samo zahvaljujući jednom sastojku – pavlaci!

Naime, za najbolju kajganu neophodno je da sadrži i pomenuti sastojak i to na sledeći način – na svako jaje ide po jedna kašika pavlake!

Umutite jaja, dodajte so i biber, te začine po želji – sitno sjeckan luk, paradajz ili listove peršuna, a tek kada sve ovo dobro pomješate, dodajte i pavlaku. Smjesu izlijte na tiganj na kome ste prethodno rastopili malo maslaca. Pržite sa obje strane dok smjesa ne dobije zlatnobraon boju.

A šta još ide uz jaja, ostavljamo vama mašti na volju!

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.