Rada Manojlović prošla kroz pakao: Pokušali su da mi ubiju oca, prevrnuli su mu auto dok je spavao u njemu!

Rada Manojlović prošla kroz pakao: Pokušali su da mi ubiju oca, prevrnuli su mu auto dok je spavao u njemu!

Poznato je da je pjevačica Rada Manojlović odrasla uz oca i da je on odmalena njena najveća podrška u svemu što radi.

 

Manojlovićeva bezrezervno pomaže svom ocu u materijalom smislu.

Ona je sagradila prostranu kuću u kojoj on sada živi, kupila sve poljoprivredne mašine, ulaže u imanje, vodi računa o njegovom zdravlju jer nikada nije zaboravila koliko se žrtvovao za nju, prenosi Blic.

Rada nikada nije krila da je od tinejdžerskih dana navikla da radi i da sa svojim ocem pjeva na veseljima i u okolnim lokalima.

Iako se nikada nije žalila, priznala je da se nekoliko puta našla u neprijatnoj situaciji, pa čak i strahovala za život, jer publika nerijetko nema poštovanja prema pjevačicama. Jednom prilikom je umalo stradao i njen otac.

– Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menadžer. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i iščupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovrijeđen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovjek, a i imali smo sreće – ispričala je jednom prilikom Rada za Svet i opisala da je i ona bila napadnuta:

– Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pjevala i uzviknuo: Sve ću da vas pobijem. I to samo zato što pjevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpjeva neku pjesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osjećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mjestima. Na to sam izuzetno ponosna.

(agencije)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.