DARINI FANOVI U TRANSU: Tvrde da je Bubamarinu ideju sa koncerta iz 2018. ukrala Tejlor Svift! TUŽI RADOJKA I NE STAJ!

DARINI FANOVI U TRANSU: Tvrde da je Bubamarinu ideju sa koncerta iz 2018. ukrala Tejlor Svift! TUŽI RADOJKA I NE STAJ!

Daru Bubamaru navodno su opet iskopirale svetske zvezde!

Tako bar misle pojedini tviteraši, koji su uočili veliku sličnost sa scenografijom i koreografijom na aktuelnoj turneji Tejlor Svift sa onom koju je naša pevačica imala na svom koncertu u beogradskoj Areni 2018. godine.

Dara Bubamara
FOTO: ATA IMAGES

Naime, Sviftova koja trenutno ruši sve svetske rekorde na turneji „Eras“, za koju je već prodala dva i po miliona ulaznica, u jednom delu koncerta stoji na bini sa igračima, koji u rukama drže ogromne lepeze, što je skoro istovetno scenama i koreografiji, koju je Dara imala u Areni pre pet godina, kada je izvodila pesmu „Polje jagoda“.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER

– Tejlor ladno iskopirala Daru! Posle Španaca i Tejlor uzela ideju od Radojke! Bubamara svetska zvezda! Tuži Radojka i ne staj! Ovde ima previše sličnosti! – samo su neki od komentara tviteraša.

Podsetimo, na Tviteru se prošle godine brujalo tome kako je španska predstavnica Šanel, kako joj je umetničko ime, iskopirala Bubamarinu pesmu „Ekstravagantno“, koju je ona predstavila publici još 2017. godine, te da ona treba da bude diskvalifikovana zbog plagijata.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER

– Pobednička pesma Šanel treba da bude diskvalifikovana zbog nepoštovanja evrovizijskih propisa. Ona je ista kao pesma Dare Bubamare iz Srbije! Zanima nas šta će žiri da uradi po ovom pitanju. Da li ta Šanel vidi da je njena pesma ista kao pevačice Dare Bubamare? – glasili su neki od komentara na Tviteru.

Tada je za Kurir ovu situaciju prokomentarisala i sama Dara.

Dara Bubamara
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, SHUTTERSTOCK, PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Danas kad sam ušla na društvene mreže, šokirala sam se. Dobila sam milion poruka od nepoznatih ljudi iz Španije. Slali su mi linkove i skrinšotove natpisa u tamošnjim medijima, da je ovogodišnja predstavnica na Evrosongu iskopirala moju pesmu. Poslušala sam i jasno se čuje sličnost. Međutim, malo su zakasnili, ili su mislili da neće biti provaljeni. Ja sam to snimila 2017. godine, a sad je 2022. Vidim da se digla frka, a i moj tim će podneti tužbu. Sad će ceo svet da čuje za moj hit. Tako i treba. Evrosong je svetski poznato muzičko takmičenje i svi će da komentarišu plagijat – rekla nam je tada Bubamara, koja je u međuvremenu odustala od tužbe, jer Španci nisu te godine odneli pobedu na ovom takmičenju.

Autor:kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.