EVO ZAŠTO BIKOVIĆ NE ŽELI DA PRIČA O SVOJOJ NOVOJ DJEVOJCI: Istina o lijepoj Crnogorki…

EVO ZAŠTO BIKOVIĆ NE ŽELI DA PRIČA O SVOJOJ NOVOJ DJEVOJCI: Istina o lijepoj Crnogorki…

Premijera filma “Južni vetar, ubrzanje” privukla je pažnju publike, a zvijezda večeri Miloš Biković, iako je prošetao crvenim tepihom sa koleginocom Jovanom Stojiljković, u kafiću je razmjenjivao nežnosti sa novom izabranicom Ivanom, inače kako “Blic” saznaje mladom pravnicom iz Beograda.

– Miloš za sada nije spreman da u javnosti priča o Ivani, ali ni da se fotografišu. Tek su na početku veze i sve je svježe. Za sada sve funkcioniše kako teba. Jedno prema drugome imaju razumevanja i Ivana u potpunosti shvata Milošev posao. Ona je talentovana, mlada devojka, lijepa i ambiciozna, upravo kakav je i on, pa su se našli – kaže izvor za “Blic”.

Inače, Miloš Biković, nije pristalica da o svom intimnom životu previše priča, pa teme o ljubavi vješto izbegava. Zato, je fokusiran, na film. O tome i je i pričao pred sedmom silom dok ga nismo fotografisali sa djevojkom.

– Dugo smo radili ovaj film, spremali i došli smo do te tačke da možemo da ga prezentujemo publici. Da će ta energija koju smo uložili u ovaj film konačno da se vidi na platnu. Počinjemo polako da ovu sagu privodimo svom zenitu. Ovaj svijet je prikazan sa jedne bezbjedne distance. Da mladi ljudi mogu da vide taj svijet koji nas uvijek privlačio u filmovima kao što su “Karlitov put”, “Kum”, “Skarfejs”, “Hit”, “Vrelina”, “Sopranovi” itd. Svi ti projekti koje volimo da gledamo upravo zbog toga što prikazuju jedan svijet koji ne želimo da pripadamo, ali nas intrigira – kaže Miloš Biković.

Iako se šuška da će se u nastavku pojaviti holivudski glumci, Biković, za sada ne želi da otrkiva njihova imena.

– Oni u sklopu svoje pripreme vjerovatno će htjeti da se dobro upoznaju sa projektom u kojem će da učestvuju. Sigurno ne pristaju na projekat za koji ne znaju šta je- istakao je on.

Požar na premijeri

Na premijeri filma “Južni vetar 2” izbio je požar, pa je publika hitno izvedena iz sale. Dim je velikom brzinom počeo da se širi u tržnom centru “Ada Mall” iz restorana koji je u neposrednoj blizini sala. Protivpožarni alarmi su se oglasili, pa su posjetioci odmah napustili projekciju, da bi, nakon saniranja problema, bili vraćeni.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.