Pjevač Sloba Vasić osuđen zbog nasilja nad bivšom djevojkom: „Ne osjećam se krivim“

Pjevač Sloba Vasić osuđen zbog nasilja nad bivšom djevojkom: „Ne osjećam se krivim“

Pjevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju djevojku Bojanu J., sa kojom se zabavljao mjesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen.

Iako je presuda, koja je donijeta u julu prošle godine, još uvijek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pjevač kriv i osuđen je na osam mjeseci uslovno.

„Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog djela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam mjeseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično djelo“, stoji u saopštenju.

Povodom presude, oglasio se i sam pjevač.

„Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih ni sada puno pričao o tome. Jedino što mogu da kažem je da sam dobio presudu – dve godine uslovne kazne, na koju su moji advokati uložili žalbu jer se ne slažemo sa istom“, rekao je Vasić za 24 sedam.

Pjevač je dodao da je potpuno iznad toga, kao i da ono što je u prošlosti treba tamo i da ostane.

„Živim povučen porodičan život, srećno sam oženjen, imam divno dijete, nastupam i moja publika, kao i moji bliski ljudi, znaju ko sam i kakav sam. Gledam u nekom drugom pravcu. Sve što je u prošlosti, tamo treba i da ostane. Ne osjećam se kriv ni za šta i to je jedino što mogu da vam kažem“, zaključio je Vasić.

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *