SODOMA I GOMORA PO NOĆNIM KLUBOVIMA

SODOMA I GOMORA PO NOĆNIM KLUBOVIMA

Noćni život Balkana prije svega Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine uvijek je privlačio veliki broj turista i znatiželjnika i koliko god bilo čudno, do pojave korone, bio je popriličan izbor turističkih pprihoda. Beogard, Banja Luka i Zagreb i njihovi klubovi bili su prepuni prije svega Slovenaca, Engleza i Nijmaca željnih provoda. Tradicionalna turbo folk muzika samo je šlag na tortu. Posljednjih godina sve je začinjeno starletma i gotovo otvorenom prostitucijom koja se nudi na svakom čošku. Ipak, da je dno dotaknuto davno ali je mulj dubok dokazuje se svaki dan.

autor: Faktor br. 19

 

Pojavio se snimak nekoliko atraktivnih mladih djevojaka u lezbo akciji u predulazu jednog noćnog kluba. Snimak je nestao nedavno a djevojke same snimaju akciju ne skrivajući svoje atrubute. U pozadini se čuje muzika „uživo“ sa poznatim balkanskim ritmovima a po svemu sudeći snimak je nastao u jednom od noćnih klubova u Zagrebu ili Banja Luci. Djevojke su neskrivneo u akciji, dodirijući intimne dijelove tijela a u jednom trenutku jedna o djevojaka kaže: Dragana ajde sad ti. I djevojka kreće u akciju.

Starlete polako ali sigurno osvajaju noćne klubove ukidajući sve norme „normalnog“. Starletizaciji se ne rijetko priključuju i političari.

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.