Svađa OPOZICIONARA i pred kamerama – Crnadak u klin, Vukanović u ploču – Govedarica zanosi u krivinama

Svađa OPOZICIONARA i pred kamerama – Crnadak u klin, Vukanović u ploču – Govedarica zanosi u krivinama

Igor Crnadak pokušava da zakrpi pocijepanu opoziciju. Poziva na okupljanje i razgovor. Razgovor da, ali samo ako će se ispitati djelovanje Draška Stanivukovića, uslov je lidera liste “Za pravdu i red”. Inspiraciju za spasavanje opozicije, Igor Crnadak objavio je na društvenim mrežama. Pred kamerama, nije bio rječit.

„U opoziciji ćemo mi pričati o našim stvarima. Opozicija treba da se okupi, imaćemo određene sastanke“, naveo je Crnadak.

Na sastanak će i Nebojša Vukanović, ali uslove ne mijenja. Drvlje i kamenje osuo je po Drašku Stanivukoviću. U odbranu stranačkog kolege, nije stao Igor Crnadak.

„Postao je gradonačelnik zahvaljujući svima nama. Ja ću doći na sastanak, ako tamo bude i Draško, onda će odgovarati na pojedina pitanja. Da nam dođe, da položi račun, Moju podršku neće imati“, kazao je Nebojša Vukanović.

„Drago mi je ovo što su rekli Vukota i Vukan kad je u pitanju kranji cilj, cilj je da ovaj režim padne“, dodaje Crnadak.

Dok u PDP-u ratuju između sebe, ali i sa Nebojšom Vukanovićem, u SDS-u gase vatru. U toj stranci ima onih koji bi da prestanu da trče za ostatkom opozicije.

„SDS u ovom korpusu opozicionih političkih subjekata ima najveću političku snagu, a samim tim trebala bi da pokaže i najveću odgovornost za pitanja koja se tiču opozicije. I ja smatram da u javnom prostoru ne trebamo da srljamo bez ikakve potrebe. Treba da razgovaramo“, izjavio je Vukota Govedarica, potpredsjednik SDS-a.

Pitanje je da li će na razgovore doći i PDP-ova Jelena Trivić. Sve je izvjesnije da će Trivićka nastaviti svojim putem, u nekoj drugoj političkoj opciji.

autor:atv/faktormagzin, fotoi video: atv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.