„POKOPAO“ MESIJA: Ronaldo šokirao komentarom na društvenim mrežama FOTO

„POKOPAO“ MESIJA: Ronaldo šokirao komentarom na društvenim mrežama FOTO

Kristiano Ronaldo izazvao je buru komenatara nakon što je podržao objavu u kojoj se navodi da je „krađa“ to što je Lionel Mesi osvojio sedmu Zlatnu loptu u karijeri.

Takve natpise portugalski fudbaler, koji nije bio ni među prvih pet za nagradu, opisao je kao činjenice i „lajkovao” objavu.

Na jednom Istagram profilu, koji posjećuju obožavaoci Kristiana Ronalda, osvanuo je vrlo dug tekst u kojem se navode uspjesi Kristiana Ronalda u godini koja je na isteku.

Mesiju su upućene kritike, nakon što je osvojio Zlatnu loptu, s čim se očito slaže portugalski fudbaler.

Kome je na kraju nagrada otišla u ruke? Naravno, Messiju koji je osvojio samo Kup kralja s Barcelonom. Nije postigao gol protiv Reala od trenutka kada je Ronaldo napustio klub, nestajao je u svim velikim utakmicama ove sezone i osvojio je Copa Americu koja se treba održavati svake četiri godine. Nije pogađao ni u polufinalu, ni u finalu. Igra u prilično slaboj sezoni za PSG individualno. Za Kristiana Ronalda ova nagrada treba biti 300 posto neupitna. Nije bitno što je postigao najljepši gol makazicama, postao šampion u klubu, najbolji strijelac svuda i strijelac hat-tricka na Svjetskom prvenstvu, oni pronađu način da mu oduzmu priznanje“, navodi se u tekstu.

Dodaje još kritika. „S Mesijem je to potpuno drugačije. Može imati lošu sezonu, pronađu način da mu daju nagradu. Krađa. Prljavština. Sramota! Jednostavno, žalosno. Ko je vidio, vidio je. Svi koji su dovoljno pametni, znaju ko je zaslužio nagradu. Dobiti nagradu, a da je ne zaradiš je lažna sreća bez ponosa. Bez obzira na to sve, CR7 će zauvijek biti najbolji u historiji“, navodi se u objavi koju je Ronaldo podržao, ali je uskoro skoro je svoj komentar obrisao.

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.