KAZNITI KAKO DOLIKUJE! Seka Aleksić se javno obratila Drašku Stanivukoviću, bijesna zbog cijele situacije

KAZNITI KAKO DOLIKUJE! Seka Aleksić se javno obratila Drašku Stanivukoviću, bijesna zbog cijele situacije

Seka Aleksić javno je otkrila da je iznervirana zbog situacije u Banjaluci gde su LGBT aktivisti napadnuti u njihovim prostorijama, te je od gradonačelnika tražila da huligane nađe što prije i kazni ih.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke oglasio se nakon napada na LGBT aktiviste i na njihove prostorije u pomenutom gradu.

Kako je gradonačelnik istakao, njegova saopštenja „nisu doprinela napadima na aktiviste“, a nakon svega se oglasila i pevačica Seka Aleksić, koja javno podržava LBGT populaciju i zalaže se za njihova prava.

Pevačica je iznervirana zbog cijele situacije, te se javno obratila Stanivukoviću i od njega tražila da se počinioci momentalno nađu i kazne.

– Nadam se da će Draško Stanivuković što pre rešiti ovaj slučaj. Naći počinioce i kazniti kako dolikuje – napisala je Seka Aleksić na pomenutoj mreži.

Printscreen

Podsetimo, aktivisiti Organizacionog odbora BH Prajda napadnuti su u petak u prostorijama „Transparensi Internešenela“ u Banjaluci, koje su im bile ustupljene kako bi održali sastanak.

Autor:informer.rs

Share

Jedan komentar na “KAZNITI KAKO DOLIKUJE! Seka Aleksić se javno obratila Drašku Stanivukoviću, bijesna zbog cijele situacije

  1. Seko uzmi svoju djecu i vodi ih u pederaciju tamo imas promocije za upia svoje djece koji trebaju da uce sve sto im roditelji odobravaju. Tata istetoviran i mama istetovirana. Seko svoju djecu razapmi na sred Stare Pazove a od nase srpske djece ceraj sto dalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.