Kako je SDA iz Konjica postao „Prodaja koka nosilja“

Kako je SDA iz Konjica postao „Prodaja koka nosilja“

Sinoć, 20. novembra nešto prije ponoći, Fejsbuk stranica naziva SDA Konjic koja je osnovana 2014. godine i brojala je, bar u tom trenutku, nešto preko 3300 pratilaca je promijenila naziv.

Ovoga puta to nije čak ni takozvano prelijetanje koje se ponekada pripisuje političarima koji iznenada promijene politički kurs, pa iz ličnih razloga naprave skok, recimo, iz pozicije u opoziciju i postane „veći Papa od samog Pape“, što nije rijedak  slučaj u zadnje vrijeme u Republici Srpskoj. Ovoga puta to je potpuna preorijentacija na drugu privrednu granu.

Iz politike u „Prodaju koka nosilja“.

Na stranici se jasno vidi prethodna promocija aktivnosti SDA na političkoj sceni u BiH da bi 20. novembra primijenila naziv u „Prodaja koka nosilja“ zajedno sa profilnom fotografijom koja “ vjerno“ prati novu djelatnost.

Srećom Fejsbuk štiti svoje korisnike od prevara, koliko je to moguće, i obavještava korisnike ukoliko stranice koje su pažnju dobile promocijom jedne djelatnosti promijene naziv.

Vidjećemo koliko će „fanovima“ konjičkog SDA trebati da shvate ovo „prelijetanje“ i da li će im to smetati do mjere da prijave administraciji Fejsbuka.

 

FAKTOR magazin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.