Odbornik DF iz Srebrenice Dželaludina Nukić izazvala saobraćajku, udarila dijete i pobjegla sa mjesta NESREĆE?!

Odbornik DF iz Srebrenice Dželaludina Nukić izazvala saobraćajku, udarila dijete i pobjegla sa mjesta NESREĆE?!

U četvrtak na petak veče odbornik Demokratskog fronta iz Srebrenice Dželaludina Nukić izazvala je saobraćajnu nesreću u Bratunucu i pobjegla sa mjesta nesreće. Potvrđeno je za Faktormagazin.
Da sve bude gore, automobilom je udarila maloljetno dijete a policija iz Srebrenice noćas ju je uhapsila.
Incident su, navodeći incijale, potvrdili i u Policijskoj upravi Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11. 06. 2022. godine oko 01.55 časova, lišili su slobode lice inicijala DŽ.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi“.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 09. 06. 2022. godine tragali za licem koje je u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u Bratuncu, teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo lice mjesta.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Javnost očekuje rekaciju Demokratske fronte i njenog predsjendika Željka Komšića te sankcionisanje odbornika koji je na najgori način prekršio zakon a zanimljivo je da ovu vijest nisu prenijeli federalni mediji.

autor:faktormagzin, foto: faktormagzin/ilustracija

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.