DETALJI HORORA U SARAJEVU Ubio bivšu nakon što ga je ostavila, iza nje ostalo dijete od četiri godine

DETALJI HORORA U SARAJEVU Ubio bivšu nakon što ga je ostavila, iza nje ostalo dijete od četiri godine

Ubio bivšu nakon što ga je ostavila.
Iz policije zasad nije potvrđeno na koji način je nastupila smrt žene, a više informacija su najavili da će biti saopšteno sutra

U sarajevskom naselju Ališpašino Polje u popodnevnim satima pronađeno je tijelo 31-godišnje E.M. za koju je utvrđeno da je ubijena.

Policija je večeras u naselju Hrasno pronašla i uhapsila tri godine starijeg A. B., koji se sumnjiči da je počinilac ubistva.

Kako Faktor nezvanično saznaje, ubijena i počinilac bivši su nevjenčani supružnici koji imaju zajedničko dijete u dobi od četiri godine.

Prije izvjesnog vremena, zbog porodičnih problema, nesretna žena je napustila A. B. i preselila se sa djetetom u stan na Alipašinom Polju.

Policiju su alarmirali njen sadašnji partner i njen poslodavac, nakon što se nije pojavljivala na poslu i niko nije mogao stupiti u kontakt s njom.

Nakon što je provaljeno u stan u ulici Bosanska, nađeno je tijelo umotano u deku i odmah se posumnjalo na nasilnu smrt, što je provedenim uviđajnim radnjama i potvrđeno.

Iz policije zasad nije potvrđeno na koji način je nastupila smrt žene, a više informacija su najavili da će biti saopšteno sutra, prenosi UNA.

autor:http://aloonline.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.