Oblačno i hladno za vikend, malo sunca naredne sedmice

Oblačno i hladno za vikend, malo sunca naredne sedmice

U Republici Srpskoj i FBiH danas će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom i snijegom u višim predjelima na istoku, uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha do 12 stepeni Celzijusovih.

Ujutro i prije podne će biti umjereno do pretežno oblačno, a na jugu se očekuje slaba kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeoorloškog zavoda.

Tokom dana očekuju se slabe padavine – u nižim krajevima kiša, a u višim predjelima na istoku i na planinama susnježica ili snijeg.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do šest, na planinama od minus tri, a najviša dnevna od četiri do 10, na sjeveru oko 12, te na planinama od dva stepena Celzijusova.

I narednih dana biće pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa slabom kišom, ali se početkom naredne sedmice očekuju i sunčani periodi.

U ponedjeljak, 19. aprila, biće oblačno, sa slabom kišom na sjeveru, u ostalim predjelima suvo, a na jugu sa sunčanim intervalima.

Јutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest, na planinama od minus jedan stepen, a najviša dnevna od pet do 10, na jugu oko 13, a na planinama od dva stepena Celzijusova.

U utorak, 20. aprila, biće promjenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom ili pljuskovima, ali i sunčanim periodima, dok će veče biti suvo uz promjenljivu oblačnost.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.