Ovo je razlog što je Jelena Trivić BIJESNA na Draška Stanivukovića

Ovo je razlog što je Jelena Trivić BIJESNA na Draška Stanivukovića

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković jutros je u intrevju sarajevskom Oslobođenju priznao da je Jelena Trivić izgubila izbore i to je očigledno razlog večerašnjeg napada i raskola u Predsjedništvu PDP-a?!

Izdvajamo dva pitanja iz intervjua a koja se tiču Jelene Trivić:

DA LI JE JELENA TRIVIĆ IZGUBILA IZBORE?

Stanivuković: Dali smo maksimalni doprinos. U toj borbi smo dali sve što smo imali. Jelena je pokazala najviši stepen političke hrabrosti, borbe i izdržljivosti. Centralna izborna komisija saopštava konačni rezultat. Sve je završeno i jedino možemo da se ponašamo u skladu sa odlukama CIK-a. Ako neko smatra da postoje i veće instance, ja ću i to podržati. Uradio sam sve što se od mene tražilo. Svako voli tražiti krivca u nekome drugom. Ali, nema smisla tražiti krivca u jedinoj izbornoj jedinici koja je oduvala.

NISTE MI ODGOVORILI: DA LI JE JELENA TRIVIĆ IZGUBILA IZBORE?

Stanivuković: Centralna izborna komisija je tako rekla. A ja dajem podršku partijskom i stavu Jelene Trivić.

Stanivković je dakle, priznao da je Trivićeva izgubila a da formlano podržava njenu političku borbu.

Ona je, zauzvrat, tražila da se na Predsjedništvu PDP-a zauzme jasan stav o „koketiranju“ gradonačelnika Banjaluke sa aktulenom vlašću na niovu Republike Srpkse ali je je to mišljenje, po njenom tumačenju, na pres konferenciji pogrešno pročitao predsjendik PDP-a Branislav Borenović.

Očigledno, stoti, pokušaj prikrivanja problema u PDP-u ni ovaj put nije pošao za rukom Borenoviću, kojeg, kako saznajemo, sve češće u PDP-u zovu balansero.

Draško Stanivuković POSVAĐAO JELENU TRIVIĆ I BRANISLAVA BORENOVIĆA: Predsjednik PDP-a SLAGAO javnost na pres konferenciji

autor:faktormagzin, foto: faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.