RIJEKA: „Zavukao ju je ispod šanka i počeo udarati“

RIJEKA: „Zavukao ju je ispod šanka i počeo udarati“

U nedjelju rano poslijepodne u strogom centru Rijeke došlo je do tuče u kojoj je smrtno stradala žena.

Kako saznaje „Riportal„, muškarac je usmrtio žensku osobu u ugostiteljskom objektu na Pavlinskom trgu, preko puta poznatog ugostiteljskog objekta Boa, okupljališta mnogih Riječana.

„Sjedila sam u kafiću u koji često idem i pila sam kafu. On je ušao sa starijom ženom, po godinama mu je mogla biti majka. Sjedili su mirno i pili su čaj i kavu. Odjednom je skočio na nju, zavukao ju je iza šanka i uhvatio za vrat, te je počeo udarati i grebati. Prestrašila sam se i izašla, a on je onda izletio iz kafića i pobjegao prema Koblerovom trgu. Znali su i prije zajedno dolaziti na kafu“, ispričala je portalu „24sata.hr“ Vesna (74), koja je svjedočila tragičnom događaju.

Iz policije su kratko saopštili da su u 14:42 dobili dojavu o tuči u ugostiteljskom objektu PIN na Pavlinskom trgu, gdje je došlo do sukoba u kojem je jedna ženska osoba povrijeđena.

Uz policijske službenike na mjesto događaja stigla je i ekipa Hitne medicinske pomoći koja je pokušala reanimirati žensku osobu ali u tome, nažalost, nije uspjela.

Sve se dogodilo pred očima konobara koji je u stanju šoka i trenutno mu se pruža psihološka pomoć, dodaju.

Policijski službenici na mjestu događaja obavljaju uviđaj. Kako su za „Index.hr“ rekli iz policije, više informacija trebalo bi biti poznato uskoro.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.