Sudarilo se 10 automobila, tri teretna vozila i autobus: Jedna osoba poginula, 13 ozlijeđenih – Kolona iz PRVACA Beograda duga više KILOMETARA

Sudarilo se 10 automobila, tri teretna vozila i autobus: Jedna osoba poginula, 13 ozlijeđenih – Kolona iz PRVACA Beograda duga više KILOMETARA

Nekoliko saobraćajnih nesreća u kojima je sudjelovalo 10 automobila, tri teretna vozila i jedan autobus dogodilo se oko 18.20 na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na južnoj kolovoznoj traci kod Nove Gradiške.

Kako saznaje Jutarnji, jedna osoba je smrtno stradala, dok je 13 osoba ozlijeđeno, od čega petero teže.

Na mjestu događaja su policijski službenici te radnici Hitne medicinske pomoći, HAC-a i JVP, a trenutno je rad hitnih službi usmjeren na pomoć i izvlačenje osoba iz vozila.

Za Jutarnji su iz policije kazali kako je autocesti jako gusta magla koja se naglo spustila što je vjerojatno izazvalo lančani sudar.

HAK izvještava kako je prekinut promet između čvorova Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca te vozi se obilazno državnim cestama.

Iz HAK-a naglašavaju kako je između čvora Slavonski Brod (istok) i odmorišta Sredanci (228+000 km i 229+000 km) u smjeru Bregane, kolona je oko dva km.

Također danas oko 18.25 sati, zaprimljena je dojava o saobraćajnoj nesreći na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3 kod Zadubravlja, u kojoj su sudjelovala tri vozila (teretni i  automobili), a u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Iz HAK-a upozoravaju na smanjenu vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti, osobito na istoku Hrvatske te vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

autor:jutarnji.hr, foto:jutarnji.hr

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.