Ringe ringe raja: Nešić pozvao lidere opozicionih stranaka  na sastanak

Ringe ringe raja: Nešić pozvao lidere opozicionih stranaka na sastanak

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvao je lidere opozicionih stranaka u Republici Srpskoj na sastanak 19. novembra u Banjaluci da bi definisali odgovore na probleme s kojima se suočava Srpska radi zaštite njene ustavne pozicije.

 

Nešić je naveo da je zabrinut zbog ukupne političke situacije nastale nakon nametanja izmjena Krivičnog zakona od bivšeg visokog predstavnika Valentina Incka, ali i svega što je uslijedilo, od prizivanja i prijetnji ratom do neustavne i antidejtonske odluke Ustavnog suda BiH kojom se šume Republike Srpske proglašavaju imovinom BiH.

Nešić je na sastanak pozvao lidere SDS-a Mirka Šarovića, PDP-a Branislava Borenovića i Socijalističke partije Srpske Gorana Selaka.

On je naveo da bi sastanak trebalo da bude održan u 14.00 časova u prostorijama Glavnog odbora DNS-a u Banjaluci, saopšteno je iz ove političke partije

Share

Jedan komentar na “Ringe ringe raja: Nešić pozvao lidere opozicionih stranaka na sastanak

  1. E moj Nesicu sa kim ti pravis sastanak? sa najvecim izdajnicima Republike Srpske i Srpskog naroda. Da li ces im se pridruziti protiv Republike Srpske i Srpskog naroda?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.