PUTOVAO VOZOM: Serijskog ubicu odala tetovaža

PUTOVAO VOZOM: Serijskog ubicu odala tetovaža

Američki Federalni istražni biro (FBI) uhapsio je, kako je navedeno, „osumnjičenog serijskog ubicu“ odgovornog za ubistvo šest ljudi i ranjavanje još dvoje širom država Misuri i Kanzas.
Perez Rid (25) uhapšen je nakon što je izašao iz voza u Independensu, u državi Misuri, prenosi Tanjug pisanje američkih medija.
Istražitelji su rekli da je Rid imao kartu za putovanje iz Sent Luisa i da je u trenutku hapšenja nosio poluautomatski pištolj kalibra 40.
FBI je naveo da taj kalibar odgovara čaurama za vatreno oružje pronađenim u neriješenim pucnjavama u gradu i okrugu Sent Luis tokom septembra ove godine.
Najmanje šest žrtava je upucano, od kojih četiri smrtno, iz istog vatrenog oružja kalibra 40. Žrtve su upucane između sredine septembra i kraja oktobra.
Rid je živeo u Sent Luisu, ali je otputovao u Kanzas Siti u Kanzasu, gdje su ubijene dve žrtve na isti način kao žrtve u Sent Luisu.
Obezbjeđenje stambenog kompleksa posljednje žrtve dostavilo je policiji sliku Ridove vozačke dozvole, koja je korišćena za ulazak u zgradu.
Na snimku nadzorne kamere vidi se Afroamerikanac sa tetovažom polumjeseca na čelu, koja je slična onoj koju ima Rid.
Rid se nalazi u pritvoru, saopštilo je tužilaštvo okruga Sent Luis.
Uhapšeni je negirao krivicu.
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.