Socijalističkoj partiji pristupio ODBORNIK u Petrovu

Socijalističkoj partiji pristupio ODBORNIK u Petrovu

Danas je Socijalističkoj partiji pristupio Duško Đurić – odbornik Skupštine opštine u Petrovu.

Tom prilikom dobrodošlicu su mu poželjeli predsjednik SP Petar Đokić, potpredsjednik Srđan Todorović i izvršni sekretar Nikola Vukčević.

“Želim da se zahvalim na dobrodošlici u redove SP. Izabrao sam ovu partiju jer se radi o ozbiljnoj, organizovanoj i uspješnoj političkoj organizaciji koja postoji i radi 29 godina, te koja svojim politikama i djelima vodi brigu o građanima Srpske”, rekao je Đurić.

Predsjednik SP istakao je da SP nastavlja okupljati snage i ljude sa vizijom koji žele i koji se bore za dalji razvoj Srpske.

“Socijalistička partija raste iz dana u dan. Prilaze nam novi ljudi, dokazani politički radnici koji su u svojim sredinama radili na realizaciji politika od interesa za svoje zajednice i građane. Takve razvojne politike i mi podržavamo i zato još jednom želim da poželim dobrodošlicu drugu Đuriću i njegovom timu”, poručio je Đokić.

Uz Đurića, koji je obavljao funkciju predsjednika Opštinskog odbora DEMOS u Petrovu, SP-u je pristupio veći broj broj članova i aktivista te partije, navode socijalisti.

autor:banjaluka.net, foto: SP

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.