Pronađen maloljetnik koji je vozio u suprotnom smjeru u Banjaluci, kažnjen i vlasnik auta

Pronađen maloljetnik koji je vozio u suprotnom smjeru u Banjaluci, kažnjen i vlasnik auta

Pronađen maloljetnik koji je vozio u suprotnom smjeru.

Policija je identifikovala maloljetnika koji je u Banjaluci vozio u suprotnom smjeru te svoju opasnu vožnju snimio i postavio na društvene mreže.

Policija je utvrdila da je maloljetnik vozio audi, koji je vlasništvo D.L. iz Banjaluke.

„Službenici Policijske uprave Banjaluka, su identifikovali izvršioca prekršaja nasilnička vožnja iz 41. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Republici Srpskoj. On se 13. novembra, u Banjaluci oko 23 časa, kretao u suprotnom smjeru i doveo u opasnost ostale učesnike u saobraćaju. Navedenu vožnju isti je snimio i postavio na društvene mreže“, navode iz policije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Takođe su naveli da je vlasniku auta izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 172. stav 5. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini (omogućavanje upravljanja vozilom licu prije sticanja prava na upravljanje).

„Protiv maloljetnog lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje, za počinjene prekršaje iz 41. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Republici Srpskoj i člana 184. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini (nasilnička vožnja i upravljanje vozilom prije sticanja prava na upravljanje)“, navode iz policije.

Inače, maloljetnik se snimao kako vozi u suprotnom smjeru u kružnom toku kod Delte i to je objavio.

autor:http://nezavisne.com

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.