S LJUBAVNICOM SAM 12, A SA ŽENOM 8 GODINA! Skandalozna ispovijest preljubnika: Kad čujete razlog SMUČIĆE VAM SE

S LJUBAVNICOM SAM 12, A SA ŽENOM 8 GODINA! Skandalozna ispovijest preljubnika: Kad čujete razlog SMUČIĆE VAM SE

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovijesti, čovjek je otkrio da od samog početka braka vara svoju ženu.

 

Anoniman muškarac tvrdi da ima dobar razlog za takvo ponašanje.

– Sa ljubavnicom sam 12 godina, a sa svojom ženom 8. Ženu baš i ne volim, nije neka ljepotica, ali dobra je domaćica. Sve radi po kući, brine o djeci, kuva, čisti i ja ništa ne moram, dok se ljubavnica sredi i ide svojim putem. Za ovih 12 godina mi nikada nije ni pirinač skuvala, a kamoli nešto drugo. Zato nisam nikad htio da je ženim, a nije ni ona htjela da se uda za mene, jer kaže da sa mnom sreće nema, osim u krevetu – kaže ovaj čovjek i dodaje:

– Da budem iskren, ja nju volim više nego ženu, ali šta će mi takva koja kasnije ne želi da bude dobra domaćica, pa da ja moram da radim po kući. Nećemo tako. Ovako je super, a i bar znam da me žena neće varati, jer ko bi je pogledao kad ima 82kg i nije neka ljepotica. Da sam ljubavnicu oženio, stalno bi morao da se brinem da li me vara jer izgleda tip top.

– Po mom mišljenju, onaj ko vara svoju ženu je pravi gad. Lijepo zatraži razvod i onda budi sa kojom hoćeš. Ali ne, nije ti dosta jedna. Vjeruj mi, žena te vara 100 posto, a ko zna možda i ljubavnica – bio je samo jedan od komentara, koji je pratilo niz drugih:

– Vidite ženskog razmišljanja, svi njega osuđuju, a niko ljubavnicu, iako zna da je oženjen čovjek.

– Ma ti si baš glup, nema šta. Možda tebe ta tvoja tebe vara. Tebi je ružna, ali nekom je prelijepa.

– Pa da ženi pomogneš nešto i ona bi bila ljepotica, kada bi imala vremena. Između ostalog, mogao si platiti ženu da ti kuva i čisti. Ne znam kako nemaš srce, da uništavaš majku svoje djece. Ako ona to sazna, neće biti ništa ni od djece, jer ćeš je uništiti. Oslobodi je.

(Kurir.rs/Informer, Foto: Profimedia)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.