JADRANKA NE ODUSTAJE OD PROVOCIRANJA SRBA! Posrnula pjevačica opet pjeva Tomsonovu pjesmu: Za nju tvrdi da joj je AUTOBIOGRAFSKA

JADRANKA NE ODUSTAJE OD PROVOCIRANJA SRBA! Posrnula pjevačica opet pjeva Tomsonovu pjesmu: Za nju tvrdi da joj je AUTOBIOGRAFSKA

Jadranka Barjaktarović se ne smiruje! Posrnula pjevačica nije dugo izdržala, pa je na svojim tezgama ponovo počela da provocira Srbe.

Ona je nedavno po ko zna koji put zapevala kontroverznu pesmu Miroslava Škora „Sude mi“. Škoro je više puta isticao da je ta numera posvećena Anti Gotovini i svim drugim hrvatskim generalima i da je nastala u trenutku kada su oni bili u Hagu.

Jadranka Barjaktarović
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, SHUTTERSTOCK

– Pesma za sve naše generale, za Zrinskog, Frankopana, Gupca, za sve koji su na pravdi boga osuđeni u prošlom režimu, od Blajburga do Stepinca i prolećara. Pesma je i za one pravednike koji su nedužni trunuli u Jasenovcu, za progonjene i osuđene kroz istoriju – rekao je Škoro je 2016. za „Večernji list“ o pesmi „Sude mi“, a u jednoj emisiji objasnio je dodatno:

– Iako je očigledno da su pesme „Sude mi“ i „Svetinja“ o generalu Gotovini, ja sam te pesme posvetio svim hrvatskim generalima. I generalu Blaškiću, Markaču, Čermaku, svim generalima iz BiH koji su i dan-danas u Hagu – izjavio je on.

Jadranka Barjaktarović
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Iako se zbog pevanja ove numere već jednom izvinila, Jadranka je očigledno to već zaboravila, a jednom svom prijatelju je nedavno otvorila i dušu i poručila mu da će da peva šta želi i da je Srbija, gde joj je zabranjen ulazak, više ne zanima.

– Jadranka se više ne opterećuje komentarima iz Srbije. Rešila je da peva šta želi, pa i ovu „Sude mi“, koja joj je jedna od omiljenih. Ona kaže da je ta pesma njena autobiografska i da i njoj „sude“ u Srbiji zato što najviše voli svoju Crnu Goru. Jednom bliskom prijatelju je nedavno rekla da je naša zemlja više ne zanima i da se u Srbiji više namučila i propatila nego što je imala uspeha. Jadranka je ubeđena da je to zbog toga što je Crnogorka – završava naš izvor.

Autor:kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.