Ovo je mladić koji se otrovao plinom dok se tuširao

Ovo je mladić koji se otrovao plinom dok se tuširao

Mladić Dejvid N. (30) iz sela Sutjeska kraj Zrenjanina pronađen je mrtav u kupatilu porodične kuće! Njega je pronašla majka, a sumnja se da se otrovao plinom dok se tuširao.

 

Tragedija se dogodila u nedelju oko 18 sati, u Ulici Borisa Kidriča, kada je mladić otišao da se tušira. Pošto ga neko vrijeme nije bilo, njegova majka je odlučila da provjeri šta se dešava.

–  Vidjela je sina bez svijesti i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Ljekari su došli na lice mjesta i nekoliko puta pokušavali reanimaciju. Transportovan je i u zrenjaninsku bolnicu, gdje je opet više puta pokušana reanimacija. Nažalost, uprkos borbi ljekara, mogli su samo da konstatuju njegovu smrt – navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je tijelo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

– Mladić je bio zdrav i u punoj snazi, zbog toga se sumnja da se onesvijestio usljed velike koncentracije plina koji se oslobodio zbog kvara. Porodica se grijala na plin, a zatim je vjerovatno došlo do havarije na instalacijama u kupatilu. Sumnja se da se Dejvid otrovao – tvrdi sagovornik.

Prema riječima mještana Sutjeske, Dejvid je bio dobar i vrijedan mladić.

– Nikada nije pravio probleme i bio je jako vrijedan. Godinama vozi kamion i ide čak na međunarodne ture. Trudio se uvijek da sam zarađuje što više. Ne možemo ni da zamislimo kako je njegovoj majci – navodi izvor. Utvrđuju se okolnosti tragedije.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.